Borneville

Een thuis... van huis!
Omringt door wijdse vergezichten
Temidden van het Brabantse platteland
Previous
Next

Gastenboek

Frans, Lisa, Ivo, Ellie, Rian, Tom, Mrtien
Read More
We hebben genoten van het verblijf in het prachtige Borneville! Ivo heeft volop gespeeld met de treinen (wij ook) en we hebben de omgeving volop verkend. Bedankt voor de gastvrijheid, cake en de vele andere faciliteiten. Graag tot de volgende keer!!
Hans - Julie - Tessa - Jeroen en Amy
Read More
Dank voor de fijne week in Borneville! We hebben genoten van het mooie huis en de omgeving. Ook onze (klein) dochter van 2 jaar heeft zich opperbest vermaakt. We hebben fijne fietstochten gemaakt (dank voor de omafiets). Prachtige omgeving! En we hadden mooi weer en konden een aantal dagen lekker buiten zitten. En natuurlijk dank voor de lekkere cake, sap, wijn en eieren.
Jan, Dinie, Richard, Megan, Nicoline
Read More
Bedankt voor de fijne ontvangst met koffie, thee én lekkere cake! De wijn, jam en eitjes waren ook erg lekker. We hebben hier genoten van een week mooi, zonnig weer. Elke dat een fijne wandeling gemaakt. De reeën lieten zich ook elke dag wel een keer zien net als de vele vogels, De vos hebben we helaas niet gezien. Wandelen in de Lommelse Sahara was ook erg ooi. De uitkijktoren was een hele klim, maar het uitzicht was het meer dan waard. Hartelijke groeten
Kaspar, Saskia, Manuel, Jarao, Leny
Read More
Hartelijk dank voor het fijne verblijf op deze prachtige plek. We hebben ervan genoten! De vogels fluiten dat de lente in aantocht is! P.s. De cake was heerlijk! En we hebben veel plezier gehad van de sjoelbak!
Nikolai en Michelle
Read More
We had such a lovely time together with you and the Carval family. Thank you for providing us the opportunity to see everyone again. Your house here in Luyksgestel has so many fond memories for us. We're looking forward to coming back!
De jongens van Walcheren
Read More
Een heerlijk weekend gehad! Wat een mooie en rustige plek. Mooie gesprekken, prachtig gewandeld. Helaas geen vosje gespot maar wel 5 reetjes! Bedankt dat we hier mochten verblijven.
Piet, Ida, Annie, Frans, Esther, Rob, Willem-Jan, Marie-José
Read More
We hebben genoten van dit mooie familiehuis het voelde als Thuis. Ook het lekkers was een verrassing!
Arnold en vrienden
Read More
Heerlijk om zo gastvrij binnen te vallen. Cake, jam, wijn, alles klaar om heerlijk aan te vallen en te genieten. Prachtig dat je 2 keer de reetjes het erf hebt toegestuurd. Mooi zo'n natuur gevoel in de achtertuin. We hebben genoten!
Dick, Sanne, Jelle en Noud
Read More
Wat een heerlijk weekend in dit warme (niet alleen door de CV) huis! Jelle en Noud (4 + 2) noemden het zelfs hun KASTEEL! We komen heel graag nog een terug!
Lieve en familie
Read More
Zoals altijd was het weer fijn om hier te zijn. De lekkere ontvangst... het is altijd weer thuiskomen. En na al die jaren is er nog steeds de magie van het huis. En daar heeft de omgeving, de inrichting en de rust mee te maken. Maar Gerarda blijft haar stempel zetten en haar indruk na laten. Dat maakt het hier zo geweldig! Elk jaar moet ik hier even kunnen zijn. Ook de kinderen en kleinkinderen kijken eer steeds naar uit. Dus zeker en vast tot volgend jaar.
Een daalder RKtjes.
Read More
Onze ervaring vraagt om herhaling. Een ruime tuin waar het goed toeven is, een huis waar je snel thuis bent en in enkele dagen tot rust komt in de prachtige omgeving. We zullen ons onder de mond-reclame mengen. Dank, graag tot ziens.
De Dixie Boys
Read More
We hebben geweldig genoten van het fijne huis in de prachtige omgeving. Veel dank daarvoor!
Corrie, Jan, Tom, Pauline, Joah en Liva, Annet, Martijn en Ruud
Read More
Heel fijn dat we alweer voor de derde keer in 'Borneville'te gast mochten zijn. Het blijft hier een oase van rust en groen, waar we dit keer zelfs een ree en 2 hazen in de voortuin hebben gezien. De vijver zit plots vol met ontelbare oranje visjes en (parende en kwakende) kikkers! Alleen de vos hebben we nog steeds niet ontmoet. Eigenlijk zouden we daar nog een keer voor terug moeten komen..... P.s. We zijn (op uitnodiging) nog bij het melken van de koeien van de buren wezen kijken (leuke mensen!)
Monique, Réne, Micha, Rita, Klaas, Leo
Read More
Bij aankomst heb je ons ontzettend goed ontvangen... De koffie stond klaar, taart op de tafel, heerlijke confituur, eitjes van de buurman en vooral je hartelijkheid, het verhaal, geschiedenis Borneville ... Wij hebben genoten van het fijne, comfortabele huis, de rust in de mooie omgeving ... De stilte die we hier 's nachts konden ervaren zorgde voor hele diepe slaap bij sommigen onder ons ... We hebben lekker getafeld, boeiende gesprekken gevoerd en veel gelachen en plezier gehad ... Dank voor de fijne dagen die we hier mochten doorbrengen
Hermien en Erik
Read More
Wat een heerlijk rustige plek! Geen schreeuwende kinderen, geen harde muziek. Nee, fluitende en zingende vogeltjes!! Wat een ruimte en prachtig vergezicht. Er zijn volop gelegenheden tot wandelen. Dat kan vanaf hier door de weilanden heen. Maar we vonden de 'paarse'wandeling van 7,2 km door de Kempen (9 km hiervandaan) ook erg leuk. We hebben prachtig weer gehad, dat kwam er ook nog eens bij. Nu, na een week, weer terug naar de drukte van de grote stad. Bedankt voor de gastvrijheid!
Viktor, Emiel, Thomas en Fientje
Read More
We genoten volop van dit groene plekje vol rust en vogeltjes. We zijn niet zover van huis, maar toch is het een andere wereld. De kindjes genoten van de tuin. Wij genoten van de schaduw op een hete dag. Bedankt ook voor al het lekkers. We komen zeker terug voor een langere periode!
Anouschka, Armand, Brigitte, Dicky, elsbeth, Hilco, Martin
Read More
Wat een leuk huis en een heerlijk ontvangst met koffie, thee en iets lekkers erbij. Gezellige leefkeuken, hier veel tijd door gebracht. Nog extra eieren gehaald bij de buurman voor thuis. Wij hebben wel een vos gezien en er kwam af en toe ook een poes langs. Voor herhaling vatbaar !!
Previous
Next
Ad, Eric, Marion, Monique en Marcel
Read More
Dank voor de gastvrije ontvangst, de tips, het mooie huis en tuin. P.s. Het was leuk om na zoveel jaren weer eens in de omgeving Luyksgestel te zijn.
Warren & Judith Leslie
Read More
Thanks so much for sharing your home with us ! The house is lovely and welcoming and the grounds are beautiful. It is some place one feels they could sstay forever. So glad you were part of our European experience. It is certainly something we'll never forget ! Thank you !
Laurel
Read More
Thank you so much for your hospitality. You helped to make this trip even more memorable for us and my parents ! Looking forward to seeing you all in the States next year !
Jerry
Read More
Again, it's always great to come "Home" and spend some time with you !! Always a gracious host and spectacular tour guide. Tell the family ADU & we hope to return the graciousness next year. THANKS !!
Steph, John, Elkie, Harun, Wouter en Chloe
Read More
Weer genoten van ons jaarlijkse uitje hier! tot volgend jaar!
Frank, Sytske, Sven, Jouke, Jochem
Read More
Heerlijke week gehad in een prachtig huis. Schitterend gelegen, volop rust en natuur. Fijne bij aankomst. Veel van de omgeving gezien en gewandeld. Kortom een perfecte start van het jaar voor ons.
Corrie en Jan, Tom, Pauline en John, Annet, Martijn, Ruud
Read More
Het uitrijden van de oprijlaan naar jullie mooie landgoed voelde, na de fijne week vorig jaar, als thuiskomen. Nu geen welkom door tante Ad, maar wel door haar zelfgemaakte jam! En de tulband was heel lekker. Dank voor jullie gastvrijheid en de soepelheid om de boeking wegens de Corona-perikelen door te schuiven naar september. We hebben weer genoten van het huis, de tuin en de omgeving.
Previous
Next
Piet Ida Annie Frans Esther Rob Willem-Jan Marie-josé
Read More
Beste familie vd Heijden We hebben genoten van dit mooie familiehuis, het voelde als thuis. Ook het lekkers was een verrassing! Hartelijke Dank
Net als vorig jaar hebben we hier een fantastische week gehad. En ook weer prachtig weer, we hebben elke dag onder de bomen gezeten totdat het donker werd. In Lommel een heerlijke (gratis) waterspeeltuin + speeltuin ontdekt, waar de kleinzoons zich uit konden leven. Op dezelfde locatie ook wezen zwemmen in een heel leuk recreatief zwembad. Dit keer maar één eekhoorn geien, maar Daan zag 's morgens vroeg wel 2 vosjes in de tuin ! De hut is weer verbeterd, er zijn eikels en sparappels verzameld, het is een tuin vol verrassingen. De kleinkinderen willen volgend jaar graag weer komen, en wij ook ! Dank voor alle attenties, hartelijke groeten en tot ziens !
Wiljan & Rachel, Meike, Wouter, Pepijn &n Tijs
Read More
Alles is al eens gezegd en geschreven, ook wij mochten hier 2 ruime, heerlijke weken beleven ! Wat een heerlijk huis, wij voelden ons erg thuis. Het was geweldig, dank u wel voor de hartelijke gastvrijheid en warm ontvangst / contact. Heerlijk gefietst, ijs gegeten, gezwommen en genoten van de rust & de ruimte, gespeeld en gevoetbald. Hartelijke groeten
Dick, Lummy, Truus, Jans, Corrie en Hanneke
Read More
We hebben een heel leuk weekend gehad in dit gezellige, knusse huis. Leuk om zo ontvangen te worden met tulband, koffie, eitjes en jam. Fijn dat in de keuken alles voorhanden was. Heerlijk gefietst in de omgeving. De moeite waard om een bezoek te brengen aan het glazen huis in Lommel. We hebben heerlijk gegeten bij de Hofkaemer in Bergeijk. Voor ons een hele beleving om vanuit het 's nachts 'altijd licht' door de kassen hier in het pikkedonker naar de sterren te kunnen kijken. Heel veel dank
Niek, Magda, Joost, Anne, Niels, Femke, Jaap
Read More
Wat een rust en wat een ruimte. We hebben genoten van deze fijne plek. Van de kikkers, de vogels en de bomen. De kinderen hebben veel gespeeld op de schommel en met auto's geraced op de grasvelden en buiten spelletjes gedaan. Kortom een fantastische plek.
Lincy, Amy, Lisette
Read More
Wij hebben een hele fijne week gehad. We waren blij verrast met al het lekkers wat bij aankomst voor ons klaar stond. We hebben genoten van het huis en de omgeving
Oebele, Erwin, Arno, Peter
Read More
Mooi verblijf voor vliegtuig spotten met velden als 'Kleine - Brogel' en de 'Sanicole airshow' in de buurt. We hebben genoten en komen nog eens terug. We reizen terug naar de Veluwe en omstreken.
Arnold, Jose, Julia en Femke
Read More
Wederom een heerlijke week gehad in dit fijne, gezellige huis. Dit keer iets meer van de prachtige omgeving genoten. Gewandeld bij de Carierheide en over het grenspad richting Postel, gefietst rondom de Lommelse Sahara en nog een dagje naar Hasselt geweest. De is omgevlogen. We troffen het met het mooie, lekkere weer en het was ook leuk om weer een tafelvoetbal-toernooi te kunnen houden. Het is en blijft een fijne huis in een prachtige omgeving die we nog lang niet volledig kennen. Dus misschien tot nog een keer tot ziens! Aan de gastvrijheid zal dat zeker niet liggen.
Ans, Rian, Martha, Hanny, Helmi, Karin
Read More
Wat een heerlijk huis, van alle gemakken voorzien, gezellig / knus en ook van de tuin hebben we dit weekend in oktober fijn kunnen genieten. De ontvangstcake, de jam, de bloemetjes, de koffie enz. waren een fijn welkom! Kortom : wij (6 vriendinnen van middelbare leeftijd) hadden hier wel langer kunnen vertoeven. Wie weet, tot ziens in Luyksgestel. Houdoe!
Previous
Next